设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 高中男生翻唱 Celine Dion--my love~~ [复制链接]

激情

也不知道自己哪里来的勇气,敢唱这首歌。喜欢CD很多年了,多年以前被她拉斯维加斯现场版my heart will go on打动,从此就喜欢上她了。这首歌是cd自己在演唱会上唱都要哽咽的歌,她在演唱会上说的自己完全没办法在录音室完成录制。当我看到歌词的时候,我也被深深感动的,音乐和歌词多能够带来共鸣,很谢谢Celine陪我度过这青春躁动的这几年,难过的时候听到你的声音,就觉得好安慰,好温暖。自己的梦想就是去听一次你的演唱会~

My love' we have seen it all
Endless confession' rise and fall
As fragile as a child
Lately I'm sorry I can't hold a smile
But I stand tall to get by
No matter how hard I try to hide
Did you know I take the time for you
Did you know that I would see you through
Did you know that I would play the part
I must've made it clear right from the start
My love' can you give me strength
Somehow I forgot how toease my pain
I know I'm right where I belong
Something from nothing never proved me wrong
But I stand tall to get by
No matter how hard I try to hide
Did you know I take the time for you
Did you know that I would see you through
Did you know that I would play the part
I must've made it clear right from the start
I would shade my whole life with you
Would you do the same for me
I would give all I am to you
Would you do the same for me
And I will stand tall to get by
Could you see I've been brave
Did you notice all my mistakes
There were times I could feel you read my mind
Did youknow I take the time for you
Did you know that I could see you right through
I know I made it clear right from the start

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
咦?木人顶么?多好的一首歌啊!虽然名气没老歌那么大,但不失是上乘的抒情之作啊!
楼主在副歌部分力度最好再大点,CD那金刚嗓多霸气啊,咱得体现出来!

cdfanfan  恩呢!!谢谢!!就是好好听~  详情 回复 发表于 2015-4-17 14:23:37
cdfanfan  恩呢!!谢谢!!就是好好听~  详情 回复 发表于 2015-4-17 14:21:53

激情
琳猫猫 发表于 2015-4-15 16:49
咦?木人顶么?多好的一首歌啊!虽然名气没老歌那么大,但不失是上乘的抒情之作啊!
楼主在副歌部分力度最 ...

恩呢!!谢谢!!就是好好听~

激情
琳猫猫 发表于 2015-4-15 16:49
楼主在副歌部分力度最 ...

恩呢!!谢谢!!就是好好听~

激情
顶id能搞定 市大范德萨范德萨发大水

激情
听上去真的不错,好。

cdfanfan  谢谢支持!!我会加油的噢  详情 回复 发表于 2015-5-18 11:55:31

激情
好听,听上去真不错

激情
没听过这首歌了咧 但是很好听哦!

激情
seeyouagain 发表于 2015-4-18 22:21
听上去真的不错,好。

谢谢支持!!我会加油的噢

激情
好听 很强大 继续加油 期待更多作品