设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[翻唱] 新人报道--[仙来少数派]Sum41-The hell song[Demo]--DR,都说标题要长才耀眼—_—++ [复制链接]

激情

我是新人。刚刚发现了这个地方,发现大家都好强,听大家唱的歌听的我兴奋了。。。于是趁没人录了半首歌,也放上来凑下热闹:)
发现仙来的摇滚乐不是很多,我估计原因是摇滚的伴奏很难找的原因吧,呵呵。像korn那些伴奏很难找,都是爱好者自己制作的。
请大家多多评论~~~谢谢,让我有动力继续录

没有做什么处理,因为麦不够好,用的COOLEDIT PRO录的,以前的插件在vista系统用不了,就不知道怎么去处理了。。。效果一般,见谅~~
歌不是很熟,有一句没唱上。。。不过,还是放上来,哈哈,以后录个完整版的再继续放。

THE HELL SONG --SUM41

Everybody's got their problems
Everybody says the same things to you
It's just a matter how you solve them
And knowing how to change the things you've been through
I feel I've come to realize
How fast life can be compromised
Step back to see what's going on
I can't believe this happened to you
This happened to you
It's just a problem that I'm faced with am I
Not the only one who hates to stand by
Complications that are first in this line
With all these pictures running through my mind
Knowing endless consequences
I feel so useless in this
Can't back, stand back, can't ask
For me I can't believe
Part of me, won't agree
Cause I don't know if this for sure
Suddenly, suddenly
I don't feel so insecure
Part of me, won't agree
Cause I don't know if this for sure
Suddenly, suddenly
I don't feel so insecure
Anymore
附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
哈哈,谢谢楼上夸奖

激情
he 不错 我也翻唱了这首

激情
he 不错 我也翻唱了这首
savage0820 发表于 2009-3-9 10:05

是么,我得去找一下楼上的来听听,哈哈,肯定比我好多了

激情
Luv it!!!!!其实不错了!

仙来之神

者名歌手

激情

勤奋勋章

好激烈的 摇滚啊。。。热情 亢奋  年轻的 动力。。。~~

激情
一年多没来了,来挖坟……

激情
感觉人声有点小啊

激情
大家都新人哈~努力努力..~咱都要努力变强哈.

激情
题目果然很长很耀眼,忍不住就进来了,果然很有惊喜的所,是我羡慕的类型啊!
由于本人唱不来摇滚,只有羡慕别人得份哪
楼主加油咯