设为首页收藏本站

仙来居伴奏网

找回用户名密码
 註@冊

[2007歌手赛决赛] 超级球迷 - Be prepared(欧美) [复制链接]

崂山道士

◆B.fame.F◆家长

激情
Be prepared
(FROM MUISCAL《The Lion King》)

I never thought hyenas essential
They're crude and unspeakably plain
But maybe they've a glimmer of potential
If allied to my vision and brain

I know that your powers of retention
Are as wet as a warthog's backside
But thick as you are, pay attention
My words are a matter of pride

It's clear from your vacant expressions
The lights are not all on upstairs
But we're talking kings and successions
Even you can't be caught unawares

So prepare for a chance of a lifetime
Be prepared for sensational news
A shining new era
Is tiptoeing nearer

And what do we feature?
Just listen to teacher
I know it sounds sordid
But you'll be rewarded
When at last I am given my dues
And injustice deliciously squared
Be prepared!

Yeah, be prepared
We will be prepared
For what?

For the death of the king
is he sick?
No, fool, we're going to kill him... and Simba too
Great idea! Who needs a king?
No king, no king, la-la la-la la la
Idiots! There will be a king!
but you said...
I will be king!
Stick with me, and you'll never go hungry again!

Yeah! Yeah! All right! All right!
Long live the king
Long live the king!

Of course, quid pro quo, you're expected
To take certain duties on board
The future is littered with prizes
And though I'm the main addressee
The point that I must emphasize is
You won't get a sniff without me!

So prepare for the coup of the century
Be prepared for the murkiest scam
Meticulous planning
Tenacity spanning
Decades of denial
Is simply why I'll
Be king undisputed
Respected, saluted
And seen for the wonder I am

Yes, my teeth and ambitions are bared

Yes, our teeth and ambitions are bared...

颜色说明:
刀疤
土狼班仔
土狼桑琪
土狼合声

发完这首歌,就准备上火车去出差了~半个月的时间,感觉好漫长~~我会想念这里的~~
能进决赛是我的运气,是大家的支持让我走到今天,虽然我一度在关于人气比例问题的争吵中显得极度尴尬,但是我想我还是会为自己如此小众的音乐选择得到这么多朋友的支持而骄傲.所以我会坚持把比赛参加到底,为了感谢鼓励我的朋友们,为了支持顶受各方压力组织比赛的管理员们,也为了坚持我喜欢的音乐.
遗憾的是由于时间关系,计划中的决赛作品没能完成,<悲惨世界>中的<THE Confrontation>,第一次听就震撼了我的对位唱法,真是特别想和大家一起分享那种神奇的和谐,现在看来只有等下一次了~~
选择了这首以前录的老歌,请KISSINGBOY重新修改了效果,KIS真的好强!帮我营造了我想要的剧院现场效果,闭上眼睛听音响,刹那间竟然产生了坐在剧院里的幻觉.那是我的梦想,哪怕最终只能用这样一种方式实现,我也已经很满足了~所以在这里,要特别感谢KIS的大力协助!
狮子王大家很熟悉了,需要说明的是在演唱时我更多参考了百老汇音乐剧的版本,因为喜欢那种站在舞台上的霸气和张力,重点表现刀疤迫不及待要称王的野心,对于其计划的自信以及难以掩饰的嚣张气焰.希望带给大家不同于电影版的一些新鲜体验.土狼的部分很有趣,也是我最喜欢的部分.同时唱多个角色,非常过瘾!
还要祝进入决赛的其他选手们好运,特别祝福我的好朋友们:泡,淘气,珍珍,师傅,呜呼......你们都非常非常优秀,我喜欢你们的歌!相信回来的时候会看到你们取得好成绩的好消息!加油!
最后再次谢谢大家一直对我的鼓励和关心~暂时再见啦~~

附件: 你需要登录才可以查看下载连接。没有帐号?註@冊

激情
我现在好期待 太卡  看看你唱的好不好噶 嘎嘎噶

激情
开头被吓了一跳~
加油

激情
听一下~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

桃源狐仙

逍遥派右护法

激情
在我心里边 你永远是第一!
    老大你有太多值得我学习的地方了
    办事很认真 一定也是位好老师阿

激情
真的是很强呢,哎,羡慕啊

激情
牛啊~~~~~~~~~唱得都那么好还让不让人活

天外飞仙

抹茶家の家长-nekoGG

激情
狮子王啊,呵呵,球球的演戏天赋可以好好发挥了`

让我想起了小时候,
那时第一次觉得,动画做到这样还有能超越的吗`

球球的刀疤腔有点神似了,哈哈

天外飞仙

到最后,我还是叫amie

激情
晕~~~都不知道球球参加比赛了~~我真是滞后的可以!!!
不过我听过球球的这首歌~~~
再过来受下震撼!
突然发现球球要是当主持人一定也很完美`~
声音好好哦~~~
着迷中~~~
翻唱主页:
http://www.y y f c.com/548229/

桃源狐仙

懒人

激情
看见球球你应该在线上,,为什么给你发短信也不成功呢?  需要你回复.有问题需要你帮助